Det kan svare sig

Uanset om du er ansat kiropraktor, klinikejer eller kiropraktorstuderende er der mange gode grunde til at være medlem af Dansk Kiropraktor Forening.

Personlig rådgivning

Er du i tvivl om dine rettigheder eller pligter? Eller hvordan kiropraktoroverenskomsten skal forstås? Spørg DKF til råds.

Som medlem kan du altid ringe til sekretariatet og få personlig rådgivning og information - og kan vi ikke hjælpe dig, hjælper vi dig med at finde ud af, hvem der så kan.

Pension og forsikring

Rabatter

Faglig udvikling og netvæk

Som medlem af DKF

• har du adgang til DKF Forum kiropraktorernes medlemsforum, hvor du kan kommunikere og netværke med kolleger og DKF.
  • modtager du gratis fagbladet KIROPRAKTOREN
  • modtager du nyhedsbrevet DKF Info på mail med relevant information for dit virke som kiropraktor.

Opdateret dec 2016

BLIV MEDLEM

Er du endnu ikke medlem - så brug indmeldelsesblanketterne fra nedenstående links. Studentermedlemsskab er gratis.

Du kan også finde blanketter og vejledninger i Kiropraktorhåndbogen, som også indeholder information om fx løn, ansættelsesforhold, gældende honorartakster mv.

Find en kiropraktor