Se også  'Jobs/kurser/opslag'  hvor medlemmer selv kan annoncere.

16. august 2017

Turnuskursus om rammer for virke

Heldagskursus om sundhedsvæsenet og rammer for kiropraktorers virke afholdes hos DKF denne dag. Kurset er obligatorisk for kiropraktorer under turnusuddannelse, som du kan læse mere om her

23. august 2017

Bestyrelsesmøde

DKF's bestyrelse holder sit første møde efter sommerferien.

15. september 2017

KIROPRAKTOREN 3 på gaden

Denne dag udkommer årets tredje KIROPRAKTOREN digitalt. I weekenden lander det hos medlemmerne.

20. september 2017

Bestyrelsesmøde

DKF's bestyrelse holder møde fra 9-16 i Akademikerhuset

28. september 2017

Afskedsreception for Annette Bonne

Torsdag 28. september kl. 14-16 holder DKF afskedsreception for chefjurist Annette Bonne Jørgensen, der efter næsten 40 år på arbejdsmarkedet og næsten 10 år hos DKF går på pension.

Receptionen finder sted hos DKF på Frederiksberg, og alle er velkomne.

16. oktober 2017

World Spine Day

Igen i år markerer DKF denne dag sammen med FNKS.

10. og 11. november 2017

DKF Årsmøde med generalforsamling

Den geografiske turnusordning bringer årsmødet til Region Syddanmark, nærmere bestemt Comwell Middelfart. Som noget nyt er der ikke kun faglige kurser om fredagen, men også arrangementer om emner, der optager dig som medlem i form af tre målrettede medlemsmøder fredag eftermiddag for henholdsvis klinikejere, ansatte og studerende. Fredag aften debat og lørdag generalforsamling fra morgenstunden og om aftenen; den legendariske årsfest.

Læs mere her www.danskkiropraktorforening.dk/gf

13.-17. november 2017

Lægedage i Bella Center

Sædvanen tro er DKF med på de praktiserende lægers efteruddannelseskongres i Bella Center. Kig forbi og mød kiropraktorer og sekretariatsfolk.

24.-27. oktober 2018

WFC's uddannelseskonference

Konferencen, som WFC holder de år, der ikke er politisk konference, finder sted i London.