Hvem er de? Hvad tænker de om faget? Om fremtiden? Dem, der lige har taget hul på de 6 års studier for at blive kiropraktor?

Læs hele bladet digitalt
- eller dyk ned i udvalgte artikler

INDHOLD
Side 2: Kort nyt, bl.a. om ny kendskabsundersøgelse
Side 3: Formandens leder: Det bør stå klart, hvilken position vi ønsker at indtage
Side 6: SPOT: Første skridt mod fremtiden - intro
Side 7: SPOT: Endelig på rette vej
Side 8: SPOT: To sportsskader og et trylletrick
Side 9: SPOT: Sarah skiftede fokus
Side 10: SPOT: Morten følger plan A
Side 12: Hvad nu, kiropraktorer?
Side 14: Perspektivet: Ulighed, forebyggelse og erobring af land fra lægerne er jeres udfordringer, kære dimittender
Side 15: Nyt om Viden
Side 16: Folkemødet: Går du til alternativ behandler, står du alene
Side 17: Citatet "Et medlem har et hoved, der søger identitet, et hjerte, der søger fællesskab og et par ben, der søger udbytte"
Side 18: Årsmødet har rystet posen
Side 19: GUIDE: GF-guide
Side 22: Dobbelt-ordination af røntgen sker kun sjældent
Side 24: Tag forskning og viden med på farten
Side 26: SERIE: Skærpede regler om it-sikkerhed
Side 30: Etik og patientsikkerhed: Hvor går grænsen mellem patientens selvbestemmelse og din faglighed?
Side 32: Faren ved lavdosisstråling under lup
Side 36: Ny forskning fra NIKKB.dk
Side 37: DKF's jurist kommer fra sundhedsministeriet
Side 37: Afskedsreception for Annette Bonne
Side 38: Kvalitetsakkreditering
Side 40: GLA:D Ryg - et standardiseret holdforløb
Side 42: Kiropraktorernes Videncenter
Side 43: DKF Info
Side 44: #biomekker
Side 46: Kursus i strategisk forretningsudvikling var en øjenåbner
Side 48: Den selskabelige side: Bevægeapparatet får ny organisation bygget på gammelt initiativ
Side 50: Nyt fra din kreds

Næste nummer udkommer 15. december 2017

Markedspladsen er udgået
I 2017 udgår Markedspladsen, da redaktionen ikke længere modtager opslag til siden. Medlemmer kan fortsat slå opslag op gratis via DKF Forum. Opslagene, som er offentligt tilgængelige, vises her på hjemmesiden under 'Jobs/kurser/opslag.'

Vil du nå alle kiropraktorer?

Annoncer indrykkes hos DG Media
Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her Kontakt Malene Laursen på 3370 7679 eller Malene.L@dgmedia.dk Du kan også kontakte koordinator Henriette Husted på 3370 7641 eller henriette.h@dgmedia.dk

Udgivelsesplan 2017
Nr 1: Udkommer 10. - 12. marts. Annoncedeadline 15. februar.
Nr 2: Udkommer 9. - 11.  juni. Annoncedeadline 17. maj.
Nr 3: Udkommer 15. - 17. september. Annoncedeadline 23. august.
Nr 4: Udkommer 15. - 17. december. Annoncedeadline 22. november.

Ideer og tekstbidrag
Har du en god ide eller en artikel, du gerne vil skrive, så skriv eller ring til redaktøren og hør nærmere. Vær opmærksom på, at deadline for artikler ligger tidligere end annoncedeadline og aftales individuelt.

Ingen artikler kan godkendes på forhånd, og redaktionen udsteder ingen forhåndsgarantier for offentliggørelse af artikler.

Redaktør Tanja Skov Carlsen:  tsc@danskkiropraktorforening.dk

Hvad er KIROPRAKTOREN?
Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift, KIROPRAKTOREN, udkommer 4 gange årligt. Bladet sendes til medlemmer af DKF, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Redaktion
Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen.

Opdateret sept 2017