Fornuftige beslutninger skal også kunne forklares med følelser, men politikerne træffer i stigende grad beslutninger med maven og overhører eksperter. Hvor går grænsen? Har sundhedspolitikken Trump-symptomer?

Læs hele bladet online på Issuu

- eller dyk ned i udvalgte artikler

INDHOLD
Side 2: Kort Nyt
Side 3: Formandens leder: Internationalt er evidensbaseret kiropraktik under pres
Side 4: SPOT: Sundhedspolitik med Trump-symptomer
Side 10: Verdenskongres: Principielle debatter
Side 11: Priser med stor signalværdi
Side 13: Roadtrip - tre legendariske skoler på en uge
Side 17: DKF Årsmøde 2017: Årsmødet med mere for medlemmerne
Side 18: NYT OM VIDEN
Side 19: Citatet "På nettet er vi alle potentielle psykopater"
Side 20: Anbefalinger er et vigtigt signal
Side 22: Sundhedsvæsen på cubansk
Side 26: Serie om it-sikkerhed: Big Brother is watching you
Side 29: Første akkrediteringshold på skolebænken
Side 30: Forskning kommenteret: Karpaltunnelsyndrom - manuel behandling eller kirurgi
Side 31: Ny forskning på NIKKB.dk
Side 32: Når kiropraktorer drømmer
Side 34: Sådan ser en OK-messe ud
Side 36: De truede mig med 6 års fængsel
Side 38: Uddelinger fra Kiropraktorfonden
Side 40: Den selskabelige side: Selskabet genvælger bestyrelse, forkorter navn og fejrer mål
Side 44: #biomekker
Side 46: Kiropraktorernes Videnscenter
Side 47: DKF Info opsamlingsheat
Side 41: Nekrolog: Han gav os et nyt syn på rygpatienten
Side 49: Kiropraktorernes Videncenter
Side 50: Nyt fra din kreds.

Næste nummer udkommer 15. september 2017.

Markedspladsen er udgået
I 2017 udgår Markedspladsen, da redaktionen ikke længere modtager opslag til siden. Medlemmer kan fortsat slå opslag op gratis via DKF Forum. Opslagene, som er offentligt tilgængelige, vises her på hjemmesiden under 'Jobs/kurser/opslag.'

Vil du nå alle kiropraktorer?

Annoncer indrykkes hos DG Media
Læs om priser, deadlines og indrykningsvilkår her Kontakt Malene Laursen på 3370 7679 eller Malene.L@dgmedia.dk Du kan også kontakte koordinator Henriette Husted på 3370 7641 eller henriette.h@dgmedia.dk

Udgivelsesplan 2017
Nr 1: Udkommer 10. - 12. marts. Annoncedeadline 15. februar.
Nr 2: Udkommer 9. - 11.  juni. Annoncedeadline 17. maj.
Nr 3: Udkommer 15. - 17. september. Annoncedeadline 23. august.
Nr 4: Udkommer 15. - 17. december. Annoncedeadline 22. november.

Ideer og tekstbidrag
Har du en god ide eller en artikel, du gerne vil skrive, så skriv eller ring endeligt til redaktøren og hør nærmere. Vær opmærksom på, at deadline for artikler ligger tidligere end annoncedeadline og aftales individuelt.

Ingen artikler kan godkendes på forhånd, og redaktionen udsteder ingen forhåndsgarantier for offentliggørelse af artikler.

Redaktør Tanja Skov Carlsen:  tsc@danskkiropraktorforening.dk

Hvad er KIROPRAKTOREN?
Dansk Kiropraktor Forenings tidsskrift, KIROPRAKTOREN, udkommer 4 gange årligt. Bladet sendes til medlemmer af DKF, til alle kiropraktorklinikker samt til samarbejdspartnere og politiske interessenter. Oplaget er på 2500.

Redaktion
Ansvarshavende redaktør er Dansk Kiropraktor Forenings formand Lone Kousgaard Jørgensen. Redaktør er kommunikationskonsulent Tanja Skov Carlsen.

Opdateret juni 2017