Sundhedsordninger

Et stigende antal kiropraktorer indgår i disse år samarbejdsaftaler med leverandører af sundhedsordninger.

I henhold til konkurrencelovgivningen kan kiropraktorer og andre behandlere frit indgå aftaler med leverandører af sundhedsordninger, men DKF er løbende i dialog med forsikringsselskaberne om de samarbejdsaftaler, som danner grundlag for samarbejdet mellem kiropraktorerne og de pågældende virksomheder.

På DKF Forum under arkivet i DKF klubben kan du i mappen 'Samarbejdsaftaler med leverandører af sundhedsordninger' læse de samarbejdsaftaler, som DKF’s bestyrelse finder, kan danne grundlag for samarbejde mellem klinikker og leverandører af sundhedsordninger.

Gå til arkivet i DKF-klubben på DKF Forum

TIL PATIENTER
Information til patienter omkring ordninger og skattefrihed, som blev ændret i 2012, findes her:

www.danskkiropraktorforening.dk/virksomhedsordninger