Arbejdsgiver kan betale...

Arbejdsgivere kan betale for deres ansattes kiropraktorbehandling. Udgiften til kiropraktorbehandling betragtes som en driftsudgift, og arbejdsgiveren kan derved opnå skattefradrag herfor.

Er der tale om en ordning til forebyggelse og behandling af arbejdsrelaterede skader, bliver de ansatte ikke beskattet, hvis udgiften til behandlingen afholdes af arbejdsgiveren.

En virksomhed kan betale for behandlingen direkte til en kiropraktor, men det kan også foregå gennem en sundhedsforsikring eller en anden form for ordning.

Er du ansat, kan du spørge din arbejdsgiver om forholdene på din arbejdsplads.

Er du virksomhedsejer eller leder, kan du her på Forsikring og Pensions hjemmeside læse om de forskellige typer af sundheds- og forsikringsordninger, som en virksomhed kan indgå.

Adgang til arbejdsgiverbetalte behandlinger kan give mere tilfredse medarbejdere, større arbejdsglæde og færre sygedage.

En virksomhed kan selv kontakte en eller flere kiropraktorklinikker og indgå en samarbejdsaftale - via fx 'Find Kiropraktor'-funktionen i hjørnet her på siden. En anden mulighed er at kontakte selskaber, som sælger sundhedsforsikringsordninger. Det gør de fleste forsikringsselskaber.

Virksomhedsejere kan dog ikke fradrage egne sundhedsudgifter.

 

Senest opdateret januar 2015